Doar 250 de sibieni vaccinati impotriva gripei E-mail
250 vaccinati Mai puţin de 250 de persoane, majoritatea medici şi personal medical, au fost vaccinate, de la începutul lunii decembrie, împotriva gripei noi, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Adela Morar.

"Campania a început din data de 2 decembrie, după zilele libere. La mai puţin de o săptămână de la debutul ei, avem peste 220 de persoane care s-au vaccinat împotriva gripei noi. Numărul putea fi mai mare deja, dar oamenii sunt, în gerenal, reticenţi, deşi nu s-au înregistrat efecte secundare la persoanele vaccinate, în afară de o uşoară durere locală", a spus Adela Morar, citată de Mediafax. Potrivit sursei citate, au fost vaccinaţi 113 medici şi personal medical, 86 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi peste 20 de studenţi.

DSP va începe şi campania de vaccinare în rândul elevilor, dar, având în vedere că aceştia întră în vacanţă în curând, se va continua în ianuarie 2010. Judeţul Sibiu a primit, la sfârşitul lunii noiembrie, 34.150 de doze de vaccin împotriva gripei noi cu care vor fi vaccinaţi angajaţii spitalelor, cei din MAI, studenţii şi elevii de peste 16 ani. În judeţul Sibiu s-au înregistrat, până în prezent, 60 de cazuri de gripă nouă.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav