Doar Poiana Sibiului si Jina mai au gropi de gunoaie E-mail
doar-poiana-sibiului Autorităţile din mediul rural s-au supus legii şi au închis depozitele de deşeuri neconforme. Excepţie fac, în judeţ, doar localităţile Poiana Sibiului şi Jina, unde inspectorii de mediu au găsit gropile încă în funcţiune.

Reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu şi ai Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean au verificat, la sfârşitul lunii august, stadiul în care se găsesc cele 62 de depozite de deşeuri, neconforme, de la sate. Acestea trebuiau închise de la data de 16 iulie, autorităţile locale fiind obligate de lege să încheie contracte cu operatori autorizaţi pentru colectarea şi transportul gunoaielor. “În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că au fost închise

marea majoritate a depozitelor de deşeuri din localităţile din mediul rural, autorităţile administraţiei publice locale înţelegând importanţa respectării angajamentelor asumate de către România prin Tratatul de Aderare. Excepţie au facut depozitele de deşeuri rurale neconforme ce deservesc localităţile Poiana Sibiului şi Jina, care la data controlului erau încă în operare”, declară reprezentanţii APM Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav