Donatii pentru copii E-mail
donatii pentru copii Peste o lună şi jumătate vine Crăciunul.

Un moment de bucurie pentru fiecare dintre noi. Brad, ornamente, cadouri, mai mult timp petrecut cu familia. Pentru copiii de la şcoala din Prislop, însă, Crăciunul nu va fi cu nimic mai diferit decât oricare zi a săptămânii. Tocmai din această cauză, stă în puterea noastră să încercăm să le oferim un Crăciun mai apropiat de cel al oamenilor normali. Puteţi să îi ajutaţi cu orice donaţie, cât de mică.

Cum vremea se va înrăutăţi rapid, cele mai importante sunt hainele şi încălţările de iarnă. Copiii au vârste cuprinse între 3 şi 14 ani. Înaintea Crăciunului, la Răşinari va fi organizat un bazar cu vânzare, iar copiii şi învăţătoarele doresc să facă felurite ornamente pe care să le vândă, iar din acei bani să cumpere obiecte trebuincioase şcolii.

Aşa că dacă aveţi pe acasă sau vreţi să cumpăraţi pentru copii materiale pentru bricolajele de Crăciun, bronz auriu, panglici, bobite de polistiren, sârmă zincată subţire, gips, argilă, plastilină, lac şi alte decoraţiuni ce pot fi transformate. Cine doreşte să doneze haine, încălţăminte sau alte lucruri ce pot fi de folos unor şcolari este rugat să sune la numărul de telefon 0745.320.343 sau să trimită un email la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Alte obiecte de care este urgenţă nevoie
- pelerine de ploaie
- papuci de casă (copiii se descalţă la intrarea în şcoală)
- folii pentru plastifiat A3 şi A4
- folii protectoare
- foarfeci
- pensule
- tempera (borcane mari pentru lucrări colective)
- lipici
- etajere, poliţe
- truse de igienă individuală, prosoape
- lighene pentru ora "educaţie pentru sănătate”
- coli A4 - cerneală reumplere cartuş imprimantă color şi neagră
- carton şi hârtie de diferite tipuri (colorată, creponată)
- perforatoare cu imagini
- planşete din placaj pentru jocuri colective (de jucat în recreaţie, când afară plouă, gen moară, dame, hochei cu jetoane)
- cordelină pentru coarda de sărit (când nu plouă afară, în recreaţie)
- plăci polistiren 2 cm grosime pentru panouri pe perete
- un calculator, un xerox, un aparat foto, un radiator, un filtru de cafea sau un fierbător pentru ceai.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav