Doua concerte de jazz preambul al festivalului din octombrie E-mail
2 concerte jazz Weekend-ul de la jumătatea lunii octombrie va fi ocupat de cunoscutul Festival Jazz & More. Până atunci, organizatorii, Asociaţia Culturală Interzone, a pregătit două concerte de jazz, în cadrul unui alt proiect muzical - Crossover Music. Cele două concerte de jazz vor avea loc sâmbăta, în 5 respectiv 12 septembrie, la teatrul Gong, de la ora 20. Intrarea este liberă, special pentru a veni în întâmpinarea unui public puţin obişnuit cu aceste genuri muzicale.

Primul concert este susţinut de Mikolaj Trzaska War Song Trio, din Polonia, care propune publicului un free jazz electric, plin de energie. Trzaska, unul din cei mai reprezentativi tineri muzicieni ai Poloniei, va fi prezent şi la Jazz & More, însă într-un alt trio. Cel de-al doilea concert este susţinut de Ari Roland Quartet, un nume cunoscut pe scena jazzului new-yorkez. Aceştia propun un repertoriu de jazz main-stream modern.

Proiectul Crossover Music a început în 2007 şi dorea să propună publicului o combinaţie de stiluri de muzică contemporană. Datorită greutăţilor financiare, directorul Interzone, Mircea Streit, a trebuit să renunţe la idee, în 2008. Cu puţin efort, proiectul a fost reluat anul acesta, într-o variantă redusă, faţă de ce se dorea iniţial. Streit declară că astfel de proiecte muzicale sunt greu de susţinut, întrucât sponsorii privaţi nu sunt interesaţi - este o muzică greu de vândut, iar publicul este de nişă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav