Doua masini avariate si un gard prabusit dupa vantul de azi noapte E-mail
vant puternic Vântul puternic care a bătut azi noapte în Sibiu a lăsat urme. Pompierii au intervenit, într-un interval de cateva ore, pe strada Mitropoliei, unde un zid s-a prăbuşit şi pe Intrarea Siretului, unde două maşini au fost avariate de o bucată de tablă desprinsă de vânt de pe acoperişul unui bloc.

Prima intervenţie a pompierilor a avut loc în jurul orei 21.30, când pe strada Mitropoliei, la numărul 5, o porţiune de aproximativ 15 metri pătraţi de zid s-a prăbuşit în curtea interioară a imobilului. Vecinii spun că au tras o sperietură zdravănă când au auzit zgomotul şi că rezistenţa zidului a fost afectată de lucrările realizate de proprietar care a făcut un geam în construcţia originală. „Nu s-au înregistrat victime. A fost degajată calea de acces către apartamentele de la numărul 5 şi balizată zona de pericol”, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

O oră jumătate mai târziu, vântul a desprins, din acoperişul unui bloc, o bucată de tablă de aproximativ 15 metri pătraţi. Evenimentul a avut loc pe strada Intrarea Siretului, numărul 6, din Sibiu. Tabla care s-a desprins a lovit două dintre maşinile care se aflau în parcarea blocului. Cele două maşini au plafonul avariat şi zgârieturi pe părţile laterale. „La locul intervenţiei s-au deplasat efective din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu două autospeciale de lucru, reprezentanţi ai Primăriei Sibiu, Poliţia Comunitară şi reprezentanţi de la Inspectoratul Teritorial în Construcţii. S-a acţionat pentru degajarea tablei căzute pe autoturismele avariate şi s-au luat măsurile de supraveghere a zonei şi după retragerea autospecialelor”, spun reprezentanţii ISU Sibiu.

Două maşini avariate şi un gard prabuşit, după vântul de azi-noapte

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav