Dragobetele se sarbatoreste cinci zile, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac E-mail
Dragobetele se sarbatoreste cinci zile, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac Cuplurile ce doresc să petreacă sărbătoarea dragostei "la rece" au parte de o ofertă specială la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Gazdele de la unicul hotel de acest fel din Europa de sud-est au pregătit multe surprize, muzică de calitate şi o atmosferă romantică. De Dragobete, îndrăgostiţii vor putea vizita binecunoscutul Hotel de Gheaţă, vor servi o cină romantică sau vor putea trăi inedita experienţă a unei nopţi petrecute într-una din camerele de gheaţă. De asemenea, cei mai romantici dintre vizitatori îşi pot face calde promisiuni de iubire sau îşi pot reafirma dragostea pentru persoana iubită, în frumoasa Biserică de Gheaţă.

Oferta, valabilă între 23 şi 27 februarie, este fie de 300 lei pentru două persoane, şi cuprinde un aperitiv din partea casei, cina "la cald" în Cabana Bâlea Lac, o noapte "la rece" în Hotelul de Gheaţă şi micul dejun, fie de 450 lei pentru două persoane şi cuprinde două Welcome Cocktails, cina "la rece" în Hotelul de Gheaţă, o noapte "la cald" în Cabana Bâlea Lac şi micul dejun. „Meniul restaurantului din Hotelul de Gheaţă, parţial servit pe farfurii de gheaţă, reprezintă o excursie şi experienţă culinară de neuitat, la care se pot servi vinuri corespunzătoare din faimoasă cramă moldovenească Lion Gri", transmit reprezentanţii complexului.

Pentru rezervări şi mai multe informaţii, aveţi la dispoziţie numerele de telefon 0269-523111 sau 0726234417 sau e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav