Drumul Sibiu - Agnita are termen de finalizare decembrie 2011 E-mail
Drumul Sibiu – Agnita are termen de finalizare decembrie 2011 Întreaga porțiune a DJ106 care leagă Sibiu de Agnita ar trebui să fie terminată în decembrie, anul acesta, când expiră cele 12 luni acordate termen firmei Drum Serv din Târgu Mures.

Reprezentanții acesteia au semnat contractul de lucrări la mijlocul lunii trecute, pentru o sumă de aproximativ 12 milioane de lei (lucrarea era estimată înaintea licitației la 23 de milioane de lei). Cei de la Drum Serv au de executat reabilitarea a 6,1 km din drumul județean amintit, respectiv porțiunea care traversează Dealul Dăii. Această porțiune a fost ”scoasă” din lucrările de reabilitare atribuite consorțiului de firme lcoale, condus de SC Comtram SA, după ce reprezentanții Consiliului Județean și-au dat seama că proiectarea reabilitării nu prevedea și stoparea alunecărilor de teren de pe Dealul Dăii.

Cât privește restul de peste 50 de km, la care lucrează Comtram, DPC, Sinecon și ConA, termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit pentru luna august a acestui an.

 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav