Drumul Sibiu Agnita ~ descoperit E-mail
drumul sibiu agnita Drumul care face legatura intre Sibiu si Agnita a devenit cosmarul soferilor. Pentru a face economii cu utilajele inchiriate, constructorii au decopertat o portiune foarte mare de drum, iar conducatorii auto se plang ca isi strica masinile cand tranziteaza zona. Autoritatile insa, fac apel la rabdare si intelegere.

Drumul judetean Sibiu - Agnita da batai de cap atat soferilor, cat si constructorilor. Tot mai multi participanti la trafic se plang ca masinile lor au foarte mult de suferit atunci cand traveresaza aceasta zona. Si aceasta deoarece lucrarile se desfasoara intr-un ritm normal, insa modalitatea folosita de contructori nu este deloc pe placul soferilor. Se pare ca firmele care executa lucrarea au decis sa faca economie si sa decoperteze o portiune mult prea mare de drum. Explicatie este, evident, de ordin pecuniar.

Utilajele folosite au fost inchiriate de catre constructori, iar acum sunt folosite pentru a face toata treaba, fara a mai tine cont de consecinte. Portiunea care s-a decopertat intr-o singura faza, pentru a nu se repeta procedeul de mai multe ori, ar putea ramane asa, in situatia deloc placuta in care ar ninge in perioada urmatoare. In plus, cei care vin cu masinile in zona sunt nevoiti sa mearga cu ele printr-o zona foarte dificila, cu viteza minima, evident. „Am chemat dirigintele de santier sa vina la Consiliul Judetean pentru a discuta despre aceste probleme, maine (n.r. - astazi). Stiu ca firmele si-au propus sa foloseasca rentabil utilajele, pe care le au imprumutate. De aceea se impune acest ritm, care cuprinde decopertarea pe aceasta portiune mare. Trebuie sa vedem cum rezolvam problema, pentru ca nu ne gandim doar la economisire, ci si la masinile celor care merg in zona", a marturisit Martin Bottesch, presedintele CJ Sibiu. Tot acesta a tinut sa mai precizeze si ca in afara de acest neajuns, lucrarile se desfasoara chiar bine, iar ritmul este pe placul presedintelui CJ.

Mai bine de 50 milioane de lei

Si primarul din Agnita, Marius Curcean, a explicat ca amploarea proiectului este, cu siguranta, de vina pentru toate problemele care se produc in trafic. Curcean este, insa, optimist si mizeaza pe calmul soferilor. „Intr-adevar se lucreaza intens si sunt normale si neintelegerile. Portiunea decopertata va fi acoperita cu piatra sparta. Totul depinde de cum lucreaza firmele. In mod normal, lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2011", a declarat primarul orasului Agnita. De lucrari se ocupa mai multe firme, fiind vorba despre un proiect cat se poate de complex. Consortiul este alcatuit din firmele cu cea mai mare vizibilitate pe piata constructiilor sibiene, respectiv, Comtram, DPC, CON-A si Sinecon. Valoarea proiectului este de peste 50 milioane de lei.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav