DSV a avizat sase abatoare temporare E-mail
abatoare temporare Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu a verificat şi aprobat şase spaţii în care vor fi sacrificaţi mieii de Paşte în judeţul Sibiu.

“Au fost verificate 6 spaţii amenajate de operatori economici, pentru a fi aprobate de conducerea DSVSA Sibiu, să funcţioneze ca puncte de sacrificare miei, în perioada 24.03. – 3.04.2010, în localităţile Agnita, Tălmaciu, Răşinari, Ocna Sibiului, Tilişca şi Mediaş (piaţa agroalimentară)”, au transmis reprezentanţii DSVSA Sibiu.

Tot în această săptămână, în cadrul laboratorului DSVSA Sibiu, au fost examinate microbiologic 178 probe din carne şi lapte şi 22 probe din produse de panificaţie, examene fizico-chimice din 29 probe produse finite din carne, examene privind prezenţa unor aditivi şi contaminanţi din 78 probe de legume, fructe şi materii prime pentru industria de panificaţie.

“La unităţile controalate s-a constatat că nu toţi opersatorii din domeniul alimentar respectă în totalitate normele specifice activităţii pe care o desfăşoară”, mai spun reprezentanţii DSVSA.

În jur 60.000 de miei se preconizează că vor fi tăiaţi de Paşte în judeţul Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav