Ecograf de ultima generacie la Polisano E-mail
ecograf performant la Polisano În ţară mai sunt doar 11 astfel de aparate, iar cel mai apropiat este la Cluj–Napoca. Până la începutul lunii septembrie, investigaţiile pot fi făcute la tarife promoţionale.

Sibienii care trec pragul Clinicii Polisano Sibiu îşi pot face acum investigaţii cu ajutorul unui ecograf de ultimă generaţie. În ţară mai sunt doar 11 astfel de aparate, iar cel mai apropiat este la Cluj-Napoca. "Faţă de toate celelalte ecografe existente în dotarea clinici, acesta vine cu noutăţi până acum inaccesibile în judeţul Sibiu şi chiar în împrejurimi.

Produs de firma Siemens, S 2000 în varianta achiziţionată (ultima apărută pe piaţă), reprezintă la acest moment vârful de lance al firmei Siemens şi poate cel mai complet şi mai performant ecograf al momentului în lume. Astfel, în configuraţia completă achiziţionata, ecograful poate efectua toate tipurile de ecografie existente actualmente în lume", a spus conf. dr. Adrian Şanta, medic primar radiologie şi imagistică medicală.

Ce noutăţi aduce aparatul

Liber Tissue Analisis. Modul ecografic bazat pe 0 nouă tehnologie (ARFI), permite evaluarea cantitativă şi calitativă a gradului de fibroză hepatică, permiţând încadrarea pacientului cu hepatită cronică sau ciroza în unul dintre gradele de evoluţie, astfel încât tratamentul aplicat să fie optim. Rezultatele cercetării aşează acurateţea acestei metode aproape de puncţia citologică hepatica, rezultatele fiind obţinute fără invazitate, doar ecografic.

Contrast Imaging. Până nu de mult apanajul Tomografiei Computerizate şi al IRM, acest modul permite studiul maselor tumorale hepatice sau în altă regiune anatomică din punctul de vedere al vascularizaţiei. Pacientului îi este administrată o cantitate mică de substanţa de contrast intravenoasă, după care masele patologice sunt urmărite în privinţa încărcării şi descărcării cu contrast, diverse tipuri tumorale, benigne şi maligne, având comportament diferit, specific uneori, ceea ce permite un diagnostic precis. Faţă de Tomografie, metoda nu este iradiantă deloc, iar substanţa de contrast nu prezintă risc de alergie, care din păcate este prezent la computer tomograf.

Advenced OB/GYN. Modul de evaluare a gravidei şi a femeii, permite atât ecografie de sarcină completă, inclusiv 3D-4D, dar şi manopere înainte imposibile, că salpingografie ecografică, fără iradiere, elastografie intravaginală etc.

Advanced Breast Imaging. Modul extrem de util în evaluarea maselor sânului, care prin nouă metodă de evaluare numită elastografie, permite stabilirea caracterului malign, benign sau de graniţa al maselor mamare, evitând în unele cazuri puncţia bioptică. Submodulele ca eSieTouch, Fatty Tissue, Panoramic, sieClear etc permit cea mai completă evaluare ultrasonografică a sânului până acum, fără invazivitate sau iradiere.

Tarife promoţionale

Până la începutul lunii septembrie, investigaţiile pot fi făcute la tarife promoţionale "La îndemână pacienţilor începând probabil de luni, noul aparat vine să completeze în mod magistral pal eta de evaluare a pacienţilor care se adresează clinicii Polisano, acestea într-un mod neagresiv faţă de pacient, fără iradiere sau folosirea de substanţe cu potenţial de risc. Medicii care vor folosi acest aparat şut cei mai buni şi mai experimentaţi dintre cei care lucrează în Clinica Polisano sau colaborează cu aceasta", mai spune conf. dr. Adrian Şanta.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav