Elevii se intrec la Crosul toamnei E-mail
Crosul toamnei 2009 Inspectoratul Şcolar Sibiu şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Sibiu organizează vineri, 30 octombrie, de la ora 12, o nouă ediţie a “Crosului toamnei”. Competiţia va avea loc în parcul Sub Arini, lângă stadionul municipal.

La concurs sunt aşteptaţi elevi din clasele I-XII din şcolile generale şi liceele municipiului Sibiu. Participanţii vor fi împărţiţi în trei categorii: prima categorie va fi formată din elevi (băieţi şi fete) din clasele I-IV, cea de a doua categorie va fi formată din fete şi băieţi din clasele V-VIII, iar în ultima categorie vor intra elevii din clasele IX-XII. Vor fi acordate diplome din partea Inspectoratului Şcolar Sibiu şi medalii şi echipament sportiv din partea Direcţei pentru Sport a Judeţului Sibiu.

Competiţia este considerată etapa municipală în calendarul Olipiadei Naţionale a Sportului Şcolar, pentru etapa judeţeană calificându-se primii 10 elevi, fete şi baieţi, din fiecare categorie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav