Eminescu sarbatorit la Biblioteca Astra E-mail
mihai eminescu Împlinirea celor 160 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu nu trece neobservată pentru Serviciul Carte pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene Astra Sibiu, care a pregătit o serie întreagă de manifesări dedicate acestui eveniment. Astfel, vineri, 15 ianuarie, copiii de la mai multe instituţii de învăţământ din Sibiu se vor afla la Biblioteca Astra.

Manifestările dedicate poetului român iau startul la ora 9 şi se desfăşoară până la ora 16, după cum a declarat Cornelia Cramarenco, şeful Serviciului Carte pentru Copii şi Tineret. Mai mult, la ora 11, copiii se vor afla în foaierul Corpului B, al instituţiei sibiene, unde, sub genericul "Eminescu şi copiii" vor susţine un recital-concurs din creaţia lirică eminesciană. "O să fie copii de la foarte multe şcoli şi grădiniţe, care vor susţine un program. Vor participa şi copiii de la cursul de limba franceză, care vor citi poezii în limba română şi franceză", a spus Cornelia Cramarenco.

Evenimentul care îl readuce în memorie pe Eminescu este organizat cu scopul de a sensibiliza oamenii faţă de poetul român, mai ales că, potrivit Corneliei Cramarenco, "în poeziile lui, fiecare ne regăsim într-un fel".

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav