Enciclopedia Ortodoxiei Romanesti se lanseaza la Sibiu E-mail
enciclopedia ortodoxiei Biserica Ortodoxă Română va lansa săptămâna viitoare la Sibiu Enciclopedia Ortodoxiei Româneşti.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 martie, de la ora 17:00, în Aula „Mitropolit Ioan Meţianu” a Facultăţii de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu. „Enciclopedia Ortodoxiei Româneşti” (Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, 2010) a fost elaborată din îndemnul, cu binecuvântarea şi prin purtarea de grijă a Prefericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

La manifestare vor fi prezenţi Înaltpreasfinţitul Dr. Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, Preasfinţitul Andrei Făgărăşanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului precum şi Părintele Profesor Mircea Păcurariu, membru corespondent al Academiei Române, coordonatorul lucrării. Alături de ei sunt aşteptaţi profesori, preoţi şi studenţi, credincioşi din parohiile Sibiului.

Lucrare monumentală, prezentă pentru prima dată în arealul bibliografic şi cultural al Ortodoxiei Româneşti, „Enciclopedia Ortodoxiei Româneşti” constituie, în anul Crezului ortodox, aportul şcolii româneşti de teologie la identificarea dimensiunii mărturisitoare a Ortodoxiei în spaţiul amplu, european, multicultural şi multiconfesional, al României de astăzi. Peste 2000 de articole consemnează tot atâtea prilejuri de bucurie întru lectura spiritualităţii româneşti.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav