EOn Gaz mai sparge inca sase strazi E-mail
lucrari la 6 strazi Din planul de peste 80 de străzi pe care vrea să intervină pentru lucrări la rețeaua subterană, societatea de gaz a primit aprobările necesare de a va interveni pe încă şase străzi din Sibiu pentru lucrări ce presupun spargerea stratului asfaltic

Din 1 până pe 10 noiembrie, echipele angajate de E.On vor lucra pe strada Brazilor. Tot de la 1 noiembrie, dar numai pentru cinci zile, se va interveni pe strada Tălmăcel. Apoi, între 5 și 10 noiembrie pe strada Anghel Saligny, iar între 5 și 13 noiembrie pe strada Munteniei. Între 3 și 9 noiembrie vor fi executate lucrări pe strada Horia, iar din 8 până pe 13 noiembrie, lucrările vor afecta circulația de pe strada Dobrogea.

”Aceste lucrări vor afecta doar o bandă de trafic, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe banda rămasă”, informează Primăria Sibiu, într-un comunicat de presă. Conducerea administrației locale este, însă, mulțumită de felul în care au decurs, până acum, intervențiile la rețeaua de gaz. Majoritatea lucrărilor au fost executatea noaptea, ceea ce a redus semnificativ impactul asupra traficului din oraș.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav