Etapa a 10~a si a 11~a ~ Campionatul de fotbal Luceafarul E-mail
luceafarul-etapa a 10 si a 11 a In urma acestor doua etape disputate sambata si duminica in cadrul Complexului Luceafarul, Lupii isi pastreaza pozitia de lider, acestia castigand cele doua meciuri in fata celor de la Portocala Mecanica si Adidas Team.

Principalele modificari inregistrate in clasament sunt coborarea catorva pozitii a Vulturilor care au un meci amanat si unul pierdut in fata celor de la Fc Zimbrii.

In cealalta parte, Magnolia urca considerabil, acumuland 24 de puncte in urma celor doua meciuri castigate in fata celor de la Zile si Nopti si Dan Construct.

Rezultatele etapei a 10-a

Omv
Magic
Portocala Mecanica
Tunarii
Rookies
Dan Construct
Fc Zimbrii
Zile si Nopti
Stiinta CV
All Stars
Ambient
Adidas Team
Prima
Univers 2000
Lupii
Boema
Bavaria Play Off
X-Team
Bradu
Magnolia
Rezervele
Helenis
Ursus
Ugur Service
4   11
7   11
0   3
6   8
3  2
2   7
9   2
4   6
1  6
2   10
6   1
0   8


Rezultatele etapei a 11-a

FC Zimbrii
X-Team
Stiinta CV
Zile si Nopti
Ambient
All Stars
Portocala Mecanica
DanConstruct
Adidas Team
Rookies
Magic
Tunarii
OMV Team
Vulturii
Rezervele
Ursus
Helenis
Bavaria Play Off
Ugur Service
Boema
Magnolia
Lupii
Univers 2000
Prima
Bradu
Boromir
9
1
10
4
14
0
3
4
0
9
4
4
4
8
2
1
1
2
9
7
6
14
3
2
5
5
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav