Etapa a 12~a ~ Campionatul de fotbal pe teren redus Luceafarul E-mail
Campionatul de fotbal pe teren redus Luceafarul Sambata si duminica au avut loc meciurile etapei a 12-a din cadrul Campionatului Luceafarul. Clasati pe primul loc, Lupii continua seria de meciuri bune, castigand si de aceasta data.Derby-ul dintre ei si Vulturii clasati in urma acestei etape pe locul 3 a s-a terminat in cele din urma cu victoria „lupiilor” la un gol diferenta,scor final 3-4.

A doua clasata, Ambient, castiga de asemenea meciul important in fata celor de la Zile si Nopti, cei din urma coborand in clasament pe locul 10 in urma echipei Boromir. Cel mai mare scor inregistrat in acesta etapa a fost in urma meciului dintre Stiinta Cv si All Stars, Stiinta clasata pe locul 4 invingandu-i pe cei de pe ultimul loc cu scorul de 22 la 0.

Sfarsitul saptamanii va aduce in incita Complexului Luceafarul urmatoarea etapa interesanta, sambata si duminica fiind disputate urmatoarele meciuri:
Gazde   Oaspeti
DANCONSTRUCT
PRIMA
BOEMA
UNIVERS 2000
LUPII
BAVARIA PLAY OFF
UGUR SERVICE
URSUS
HELENIS
REZERVELE
MAGNOLIA
X-TEAM
ZILE SI NOPTI
  BRADU
BOROMIR
VULTURII
FC ZIMBRII
OMV TEAM
TUNARII
MAGIC
PORTOCALA MECANICA
ROOKIES
ADIDAS TEAM
AMBIENT
ALL STARS
STIINTA CV
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav