Examinarea pentru permisele de conducere se sisteaza intre 21 decembrie si 8 ianuarie E-mail
Examinarea practica De ieri nu mai sunt locuri pentru cei care au fost respinşi la un alt examen sau nu s–au prezentat la proba practică

Examinarea pentru proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere se sistează între 21 decembrie şi 8 ianuarie, anunţă Serviciul public Regim permise de conducere şi înmatriculări vehicule.

De asemenea, începând de ieri nu mai sunt locuri disponibile pentru programarea la examenul pentru obţinerea carnetului de conducere pentru două categorii de candidaţi. Este vorba despre candidaţii care au fost declaraţi respinşi în urma unui examen anterior şi candidaţii care nu s-au prezentat la proba practică.

Aceştia vor putea să se reînscrie la examen începând cu data de 4 ianuarie 2010.
Programările în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea carnetului de conducere se fac în continuare, pentru candidaţii la primul examen şi pentru cei cărora le expiră şcoala de şoferi, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav