Exit poll ~ Basescu si Geoana in turul II E-mail
turul doi Preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, a câştigat primul tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale.

Contracandidatul său în cel de-al doilea tur va fi preşedintele PSD, Mircea Geoană, aflat la un procent în urma lui Băsescu potrivit exit poll-ului Insomar publicat de Realitatea TV. Candidatul PNL, Crin Antonescu, s-a clasat pe locul trei, cu 21.8 din sufragiile exprimate. Cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale va avea loc în data de 6 decembrie.
Rezultate:
Traian Băsescu 32.8
Mircea Geoană 31.7
Crin Antonescu 21.8

Declaraţia lui Mircea Geoană:
Este o noapte frumoasă pentru mine şi colegii mei. Mulţumesc celor ce m-au votat şi fiecărui român. Vom munci şi mai mult în următoarele două săptămâni şi pe 6 decembrie vom învinge împreună. Le mulţumesc celor care au votat cu ceilalţi candidaţi, şi celor care au votat cu Traian Băsescu dar mai ales celor care l-au votat pe Crin Antonescu, care a făcut o campanie bună. Dar de abia de pe 6 decembrie, după un moment probabil euforic, munca cea mia grea va începe cu adevărat. Să ne unim cu toţii, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, agricultori şi salariaţi, români din străinătate, votanţi ai tuturor celor care au candidat în această competiţie. După 5 ani de dezbinare trebuie să înţelegem că ceea ce ne uneşte e mai important decât ceea ce ne dezbină.

Declaraţia lui Crin Antonescu:

Mulţumesc tuturor românilor care azi au ieşit la vot. Vă mulţumesc din suflet. Poate că nu am sperat niciunul dintre noi ca în turul I al alegerilor să iasă la vot atâţia români, împotriva sondajelor şi propagandei descurajante. La ora 7, atunci când institutele de sondare şi-au încheiat conturile, 1 milion de români aşteptau încă să voteze. Le mulţumesc celor tineri şi studenţilor care au venit la vot. Vă mulţumesc pentru că am arătat că se poate. Am arătat că se poate împotriva maşinilor de propagandă ca în România voinţa noastră să fie ascultată. Nu vreau să comentez manipularea uriaşă pe care institutele de sondare a opiniei publice o fac şi în această seară. Domnule Vântu, domnule Voiculescu, sfidaţi voinţa atâtor români, vă bateţi joc de dreptul pe care atâţia tineri au vrut să şi-l exprime. Zeci de mii de oameni nu vor apuca să mai voteze în timp ce autobuzele lui Băsescu şi Geoană au votat de dimineaţa. Marile oraşe au ieşit la vot şi le mulţumesc. Suntem cu adevărat oameni care ne spunem cuvântul în România.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav