Expert in imagine la ULBS E-mail
expert imagine Mihaela Berciu, expert în imaginea profesională, vine joi la ULBS pentru a da o lecţie studenţilor sibieni.

Mihaela Berciu a lucrat atât cu televiziunile principale cât şi cu site-urile interactive precum Hotnews sau marile companii precum: BCR, Unicredit, Tarom.

Este singurul consultant de imagine din România acreditat de Association of Image Consultants International. Colaborează cu designerii Irina Schrotter şi Răzvan Ciobanu şi a fost coordonatorul de imagine a echipei din Departamentul de Ştiri Antena 1.

A publicat cărţile: „Ţinuta de succes” dedicată femeilor din mediul business care a ajuns în scurt timp numărul 1 în topul non fiction din România şi „Succesul detaliilor” dedicată ţinutei profesionale masculine.

Mihaela Berciu se va întâlni cu studenţii sibieni joi, 11 martie, ora 12:00, în Aula "Avram Iancu" din sediul Facultăţii de Litere şi Arte a ULBS şi învaţă să-ţi construieşti imaginea pe care vrei să o aibă ceilalţi despre tine.

Evenimentul îţi este oferit de BCR – sponsor oficial şi promovat de BrightImage şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav