Explozie pe strada Grigorescu Sibiul ramane fara gaz pana maine dimineata cel mai tarziu E-mail
explozie gaz O conductă a EOn Gaz a explodat în urmă cu câteva minute pe strada Nicolae Grigorescu din Sibiu.

Flăcările se înalţă la peste 10 metri înălţime şi ameninţă toate casele din jur. Corpul de clădire cuprins de flăcări este situat chiar în spatele unităţii militare de artilerie din Sibiu. Pompierii sibieni au intervenit cu patru maşini cu apă şi cu costume speciale pentru a se putea apropia de pălălaia care ameninţă întreg cartierul. Toţi locatarii caselor din apropiere au fost evacuaţi iar echipajele de pompieri stropesc acoperişele imobilelor în speranţa că nu vor fi cuprinse de flăcări. Din informaţiile martorilor, înaintea exploziei, în zonă se afla o echipă de la gaz pentru anumite lucrări. O persoană se pare că a fost în apropierea conductei în momentul exploziei însă a fost evacuată fără să sufere răni grave. Vom reveni cu amănunte.

Update: Gazul a fost oprit în oraş. Compania E.On Gaz va emite un comunicat de presă în câteva minute. Poliţia a oprit circulaţia în zonă şi a evacuat întreaga stradă.

Update 2. Venit la locul exploziei, primarul Klaus Johannis nu a exclus ca alimentarea cu gaz metan a oraşului să fie reluată doar mâine dimineaţă. "Situaţia nu mai este la fel de critică. Sperăm ca lucrurile să fie rezolvate până deseară. În cel mai rău caz, gazul va fi repornit abia mâine dimineaţă", a comentat primarul Sibiului. Potrivit primelor informaţii, numărul persoanelor rănite în urma exploziei s-a ridicat la şase: cinci muncitori E-On Gaz şi o femeie.

Update 3. Şase bărbaţi, probabil cu toţii angajaţi ai companiei E.On au fost răniţi în această explozie. Cei şase au vârste cuprinse între 27 şi 53 de ani şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Starea lor este stabilă şi sunt internaţi la secţia de Chirurgie Plastică. Toţi au suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe mâini şi pe faţă şi au suferit blocaje la căile respiratorii.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav