Expozitie de grafica si spectacol cu masti la Brukenthal E-mail
expozitie la Brukental Reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu pregătesc mai multe evenimente pentru această săptămână. Este vorba despre vernisarea unei expoziţii de desene după expoziţia de ghipuri a muzeului, pentru data de miercuri, 17 martie şi prezentarea unui spectacol de măşti pentru joi, 18 martie.

Expoziţia “În dialog cu spaţiul” cuprinde 27 de lucrări, realizate de nouă elevi de clasa a X-a de la Secţia de Grafică a Liceului de Artă din Sibiu. Vor fi expuse portrete, busturi şi figuri întregi, reproduceri ale elevilor după lucrările existente în expoziţia de ghipsuri a muzeului. “Expoziţia aduce ca element de noutate hârtia suport preparată prin utilizarea laviului de tuş colorat şi utilizarea colografiei”, a explicat profesoara Anca Ioana Serfozo, de la Liceul de Artă. Vernisajul încheie astfel un proiectul de pedagogie muzeală din cadrul programului “Descoperind muzeul”, desfăşurat în anul şcolar 2009-2010.

Vernisajul va avea loc miercuri, 17 martie, de la ora 12, la Palatul Brukenthal, în Expoziţia de Ghipsuri.

Pentru joi, 18 martie, de la ora 14, elevii clasei a XI-a şi a II-a, de la Colegiul Naţional Pedagogic din Sibiu, vor prezenta, în Sala Festivă, un spectacol numit “Măşti şi exponate”. Şi de această dată, spectacole marchează finalul unui stagiu de practică de specialitate pedagogică, desfăşurat la Muzeul Naţional Brukenthal, care a început în acest an şcolar.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav