Faceti cumparaturi si pentru cei saraci E-mail
Cumparaturi pentru ce saraci Dacă mergeţi să vă faceţi cumpărăturile la Carrefour şi vă puteţi lipsi de câţiva bănuţi, trebuie să ştiţi că puteţi dona alimente neperisabile, către cei nevoiaşi. Proiectul umanitar “Banca de alimente” a fost iniţiat de Societatea Naţională de Crucea Roşie în 22 de magazine Carrefour, din 14 oraşe, inclusiv Sibiu.

Concret, clienţii magazinelor pot cumpăra, alături de lista proprie de cumpărături, articole greu perisabile, precum paste făinoase, cereale, mălai, făină, zahăr, biscuiţi, conserve sau hrană pentru bebeluşi. Acestea trebuie depuse în recipientele amplasate după casele de marcat. Produsele care pot fi donate vor avea inscripţionate simbolul Crucii Roşii şi fraza: „Donează aceste produse pentru Banca de Alimente!”. Cei care uită să cumpere produse şi pentru acţiunea umanitară sau doresc să facă donaţii în bani, pot depune orice sumă, în urne speciale, la casele de marcat.

După ce se vor umple, recipientele cu hrană vor fi transportate la depozitele Crucii Roşii, unde vor fi recepţionate de voluntari. Distribuţia alimentelor se va face pe baza anchetelor sociale efectuate de către Crucea Roşie şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„Banca de Alimente” este o premieră în România şi are ca misiune de a oferi hrană persoanelor vulnerabile, a celor fără venituri sau cu venituri foarte mici, de la bătrâni, familii numeroase, familii monoparentale, până la persoane fără adăpost sau persoane cu dizabilităţi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav