Facultatea de Drept prelungeste confirmarile pana la 1 septembrie E-mail
facultatea de drept prelungeste confirmarile Perioada de confirmări, la Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu”, specializările Drept şi Administraţie Publică, s-a prelungit până la 1 septembrie, anunţă reprezentanţii universităţii.

Studenţii declaraţi admişi pe locuri cu taxă, inclusiv cei de pe listele de aşteptare, sunt rugaţi să se prezinte, până la această dată, la sediul facultăţii pentru a anunţa acceptarea calităţii de student şi pentru depunerea, după caz, a actelor de studii în original şi pentru încheierea contractului de şcolarizare cu taxă.

Confirmările se fac la parterul clădirii de pe Calea Dumbrăvii nr. 34, în bibliotecă, de luni până vineri, între orele 9 – 15. Neconfirmarea locurilor până la 1 septembrie înseamnă renunţarea la locul ocupat prin concurs şi acceptarea ca acesta să fie redistribuit sau scos la concurs în sesiunea septembrie 2009.

La încheierea contractului de şcolarizare se achită şi prima taxă în valoare de 760 de lei, reprezentând 40 la sută din taxa de şcolarizare anuală.

Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu” a scos la concurs, pentru anul I de studiu, licenţă, un număr de 135 de locuri bugetate şi 500 de locuri cu taxă, pentru care s-au înscris 745 de candidaţi.

Cea mai solicitată specializare a fost cea de Drept, unde lista de aşteptare mai cuprinde un număr de 140 de persoane, care se pot prezenta şi ele, până la 1 septembrie, pentru înscrieri în anul I.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav