Facultatea de Inginerie si cea de Stiince cele mai cautate de studenti la Sibiu E-mail
facultatea de inginerie in top Facultatea de Inginerie „Herman Oberth” şi Facultatea de Ştiinţe a adunat cele mai multe dosare de înscriere pentru cursurile la zi şi masterat. De cealaltă parte, cereri mai puţine au fost înregistrate la facultăţile de Istorie, Jurnalistică şi Teologie.

Admiterea la facultăţile Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu au început din 10 iulie, potrivit purtătorului de cuvânt al ULBS, Alexandra Todoran. La peste o săptămână de la debut, au fost depuse aproape 3000 de dosare de înscriere pentru una dintre specializările celor 11 facultăţi. Cele mai multe dosare, peste 430, au fost depuse la Facultatea de Inginerie „Herman Oberth”, iar puţin sub această cifră, la Facultatea de Ştiinţe.

Cerinţe mari au fost şi pentru specializările Facultăţii de Litere şi Arte, unde s-au înscris, până joi, 15 iunie, aproape 400 de studenţi. Studenţii se arată interesaţi şi de cursurile Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului şi Facultăţii de Medicină „Victor Papilian”. Potrivit site-ului universităţii, 364, respectiv 355 de dosare au fost depuse până la ora redactării materialului.

Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu” a adunat aproape 300 de dosare, în timp ce Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Facultatea de Teologie şi cea de Jurnalistică au primit dosare de la aproximativ 130 de persoane fiecare.

Cea mai mică cerere a fost, potrivit datelor prezentate pe site-ul universităţi, pentru Facultatea de Istorie şi Patrimoniu „Nicolae Lupu”, 81 de dosare depuse la data redactării materialului.

Înscrierile pentru Facultatea de Ştiinţe Economice începe în 19 iulie.

Aproape 5000 de locuri, la ULBS

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu pune la dispoziţia candidaţilor 72 de specializări din 48 de domenii din arii curriculare, 87 de programe de masterat în sistemul Bologna şi 51 de programe de masterat postuniversitar.

Numărul total de locuri disponibile pentru învăţământul de zi, programe de licenţă, este de peste 4945 de locuri, din care 1700 de locuri bugetate şi 3245 de locuri cu taxă.

Pentru programele de masterat sunt disponibile peste 1600 de locuri în sistem postuniversitar şi 3200 de locuri în sistemul Bologna.

La programele de Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă, programe de licenţă, sunt disponibile peste 3900 de locuri cu taxă iar înscrierea se va încheia la sfârşitul lunii septembrie.

Perioada de înscriere a debutat în data de 10 iulie, cu Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna”. La ora actuală, se fac înscrieri la 10 dintre cele 11 facultăţi ale Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Numărul total de înscrişi ajunge joi, 15 iulie, la aproape 3000 de persoane.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav