Familia regala a Belgiei vine la Sibiu E-mail
Familia regala a Belgiei vine la Sibiu Sibiul atrage familiile de viţă nobilă. După vizitele din ultimii ani a reprezentanţilor caselor regale din Danemarca, Luxemburg şi Lichtenstein, în 9 iulie, Majestatea Sa, Regele Albert al II-lea al Belgiei şi Regina Paola vor face o vizită de stat în Sibiu. Suveranii vor fi întâmpinaţi la aeroportul Sibiu, la ora 11, de primarul Klaus Iohannis. La ora 11.30, delegaţia oficială condusă de cei doi suverani şi alcătuită din ministrul de externe belgian, Karel De Gucht, ministrul culturii român Teodor Paleologu, ambasadorul Belgiei în România, excelenţa sa, Leo D’Aes şi ambasadorul României în Belgia, Ovidiu Dranga şi reprezentanţi ai casei regale, va vizita primăria Sibiu, unde va avea loc şi vor avea o întrevedere privată cu primarul. Delegaţia va fi însoţită de peste 80 de academicieni şi oameni de afaceri belgieni, care vor avea o întâlnire în paralel cu omologii lor. La final, primarul le va face tradiţionalul tur în centrul istoric, de la 11.50, regele şi regina dorind să se întâlnească cu sibienii în Piaţa Mare. De aici, delegaţia va pleca spre Cristian, localitate înfrăţită cu oraşul belgian Leuven.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav