Fanii baschetului pot castiga un scuter E-mail
fanii basketului Mai e puţin până când legendara echipă AND 1 vine, în premieră, în România. Cea mai populară echipă de street-ball din lume se va opri şi la Sibiu, în 12 septembrie, în cadrul turneului “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09”.

Pe lângă frumuseţea meciului, spectatorii au şansa să se aleagă şi cu un scuter Peda Desire, pus la bătaie de organizatorii turneului şi ATV ROM. Fericitul câştigător va fi spectatorul ce va înscrie un coş de la centrul terenului, în pauza meciului.

În plus, cei care intră pe www.5la5.ro şi votează scorul corect al meciului, are şansa de a fi vedeta unei şedinţe foto profesioniste, alături de întreaga echipă AND 1, pentru fotografii de lăsat urmaşilor.

AND 1 vor susţine meciul la Sibiu, pe 12 septembrie, la Sala Transilvania, împotriva foştilor jucători ai echipei de aur a Sibiului, constituiţi în “Legendele Sibiului”.

Biletele pentru meciurile turneului naţional “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achiziţionate de la Teatrul Gong din Sibiu şi online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav