Fantana arteziana si jocuri noi in parcul din Strand E-mail
Parcul din Strand Dacă anul trecut, sibienii din cartierul Ştrand nu au putut să se bucure de un parc frumos, anul acesta au mai multe şanse. În 2007 Serviciului Public de Adiministrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi din Sibiu a realizat un studiu de fezabilitate pentru modernizarea acestui parc, dar care nu a putut fi aplicat datorită cererii de retrocedare pentru o porţiune.

În momentul de faţă această situaţie a fost clarificată, după ce instanţa a hotărât retrocedarea unei zone de 980 mp din parc. Între timp, primăria a înaintat o cerere către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru ca parcul Ştrand să fie inclus în proiectul „O Românie frumoasă”, alături de alte zece oraşe din România. Cererea a fost însoţită de studiul de fezabilitate iniţial, care prevedea ca punct central de atracţie al parcului o fântână arteziană în formă de scări şi jocuri pentru copii Proiectul transmis de Sibiu a fost acceptat.
PNUD a organizat deja procedura de cerere de ofertă pentru realizarea proiectului de autorizare a construcţiei şi a proiectului tehnic, etape pe care le va şi susţine financiar. Costul lucrărilor propriu-zise va fi suportat de primăria Sibiu. Echipa de experţi a firmei contractate de PNUD urmează ca, în cursul acestei luni, să înainteze cele două proiecte primăriei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav