Farmaciile sibiene nu au masti de unica folosinta E-mail
Masti gripa Teama de a nu contracta gripa porcină i-a făcut pe sibieni să apeleze, într-un număr din ce în ce mai mare, la măştile ce acoperă nasul şi gura vândute de farmaciile sibiene.

În două zile, majoritatea stocurilor s-au epuizat iar farmaciile se grăbesc să comande de trei sau patru ori mai multe măşti decât comandau deobicei. Farmacia 21 a vândut, în câteva zile, 100 de bucăţi. Farmacia Polisano din Piaţa Aurel Vlaicu a epuizat tot stocul. „Sperăm să primim în cursul zilei de astăzi. Am comandat 500 de bucăţi”, spune una dintre farmacistele de la Polisano. Nici la Avrig situaţia nu este mai liniştitoare.

„Nu avem măşti. Am comandat, dar nu mai are nici depozitul”, spune farmacista. La Farmaplanet încă se găsesc. „Avem din acelea pliate, la 60 de bani bucata. Am comandat alte 350 ieri, de două feluri, unele rigide şi altele pliate. Mai avem şi din stocul vechi câteva. Sunt dintr-un material undeva între pânză şi hârtie”, spune farmacista de la Farmaplanet. Şi la Farmasib, pe strada Nicolae Bălcescu, stocul este încă suficient. „Mai aveam cam 100 de bucăţi, de două feluri. Chiar acum cred că au mai venit două cutii. Să ştiţi că la noi nu sunt foarte mulţi oameni care au venit să cumpere”, spune farmacista.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav