Faust se joaca vineri cu casa inchisa E-mail
Faust Unul dintre cele mai mari succese ale Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu (TNRS), “Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, va fi pus din nou în scenă vineri, 6 noiembrie, cu casa închisă. În acest sfârşit de săptămână sibienii vor mai putea vedea “Take, Ianke şi Cadîr”, “Viaţa cu un idiot” şi “Hamlet”.

Publicul sibian este invitat joi seara, de la ora 19, la TNRS, la o nouă reprezentanţie a spectacolului “Take, Ianke şi Cadîr”. “Piesa este o comedie savuroasă ce ne arată că se poate trece peste zidurile ridicate între naţionalităţi, dacă oamenii dau curs liber adevăratelor lor sentimente şi nu se supun orbeşte unor canoane iraţionale”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

“Faust”, spectacolul cu cel mai mare succes la public din repertoriul TNRS, va fi pus în sceană vineri, 6 noiembrie, de la ora 19, la Hala Balanţa. La fel ca şi în cazul ultimei reprezentaţii, spectacolul în regia lui Silviu Purcărete se va juca cu casa închisă.

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul “Viaţa cu un idiot”, în regia lui Andriy Zholdak. “După ce a fost prezentat cu succes în 11 octombrie 2009 la Baltic House International Theatre Festival de la Sankt Petersburg (Rusia), spectacolul se va juca şi pentru publicul din Sibiu, înainte de a fi prezentat în Finlanda”, spun reprezentanţii TNRS. “Viaţa cu un idiot” se va juca la Turku City Theatre (Turku) în 28 noiembrie şi la Louhihall (Espoo) în 1, 2, 3 şi 4 decembrie 2009. Spectacolul “Viaţa cu un idiot” a fost desemnat cel mai bun spectacol al anului 2007, de către revista „Cuvântul”.

Duminică, 8 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca” se joacă, pentru prima dată în această stagiune, “Hamlet”, după William Shakespeare, în regia lui Radu Alexandru Nica. Piesa a fost jucată în 26 octombrie, la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamţ.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav