Fii eco ~ Vino la Solar Cinema in Piata Mare E-mail
fii eco Dacă eşti ecologist sau pe cale să devii, eşti invitat la o duminică eco, în Piaţa Mare, unde vor avea loc proiecţii la un cinema care foloseşte energie solară, în locul celei electrice.

Cosymo’s Solar Cinema, caravana filmului ecologic, poposeşte în Piaţa Mare, duminică, 24 ianuarie, de la ora 16. Pe lângă proiecţii de filme, organizatorii au pregatit si alte surprize. Grupul “The Oracles” va susţine un spectacol de jonglerie cu muzică şi animaţie stradală, iar Cătălin Dragnei vine cu un show de eco stand-up. În plus, va fi un animat spectacol de lumină şi foc. Publicul va putea admira şi o proiecţie de fotografie a artistului Radu Stancu, care surprinde colţuri de natură.

„Ne confruntăm cu distrugerea din ce in ce mai accentuată a naturii, iar aportul fiecăruia dintre noi poate face diferenţa: reciclarea selectivă, mersul cu bicicleta şi, de ce nu, proiecţiile de filme la un cinema care foloseşte energia solară, în locul celei electrice”, spun reprezentanţii Eco Start.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav