Fisurile de 17 m din Aeroport tot fara explicatii E-mail
fisuri la aeroport Cei peste 17 metri de fisuri apărute în noul terminal al Aeroportului Sibiu tot nu au nicio explicaţie pentru apariţia lor.

După ce primul expert angajat anul trecut să explice crăpăturile nu şi-a mai terminat treaba, nici licitaţia organizată la sfârşitul anului trecut nu a reuşit să găsească un tehnician dornic, capabil şi disponibil să evalueze situaţia.
Prin urmare, licitaţia a fost reluată la începutul acestui an. "Se va realiza o expertiză tehnică, urmărindu-se actele normative în domeniu, pentru determinarea cauzelor apariţiei unor fisuri în pardoseala terminalului de pasageri. Localizarea fisurilor:
1) Zona publică sala de aşteptare (parter nord):
- 1 fisură lungime 360,00 cm;
- 1 fisură lungime 120,00 cm.
2) Zona control paşapoarte (parter sud):
- 1 fisură lungime 668,00 cm.
3) Etaj tehnic (partea de vest):
- 1 fisură lungime 600,00 cm", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei lansată de Regia Autonomă Aeroportul Sibiu. Valoarea estimată a lucrărilor este de 12.500 de lei - expertiza tehnică trebuie terminată în 30 de zile de la semnarea contractului.

Deschiderea eventualelor noi oferte este programată pentru 21 ianuarie. Lucrările la noul terminal au fost executate de firmele Dafora şi ConA. Potrivit unor surse din cadrul Consiliului Judeţean (instituţia care a "patronat" modernizările de la Aeroportul sibian), apariţia fisurilor se datorează unei erori de proiectare - pentru noul terminal nu au fost proiectate şi rosturile de dilataţiei necesare.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav