Foc de artificii de Revelion la Medias E-mail
foc de artificii la Medias Câteva sute de medieşeni s-au strâns joi noaptea aproape de miezul nopţii, în Piaţa Corneliu Coposu din Mediaş, pentru a asista la deja tradiţionalul foc de artificii din noaptea de Revelion.

 Chiar dacă autorităţile locale nu a organizat niciun concert, locuitorii oraşului au venit şi la sfârşitul lui 2009 pentru a întâmpina noul an alături de prieteni, ciocnind o cupă de şampanie. „Am respectat tradiţia anilor trecuţi şi am vrut neapărat să fim alături de medieşeni în noaptea dintre ani. Sperăm ca focul de artificii să fi fost pe placul tuturor, iar cei care au fost prezenţi în piaţa din faţa primăriei să fi petrecut câteva zeci de minute frumoase.


Aş vrea să le urez tuturor locuitorilor oraşului un an plin de realizări, belşug, multă sănătate şi fericire alături de toţi cei dragi”, ne-a declarat edilul şef al Mediaşului, Teodor Neamţu. La mai bine de jumătate de oră după trecerea în noul an, medieşenii prezenţi în Piaţa Coposu s-au reîntors la localuri, pentru a continua petrecerea de Revelion.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav