Freinademetz face istorie romaneasca la Dakar E-mail
Freinademetz Martin Freinademetz a urcat pe locul 30 în clasamentul Dakar 2010, iar sportivul francez, Cyril Despres, (KTM) a câştigat etapa a treia a cursei moto de la Dakar 2010, disputată între La Rioja şi Fiambala.

Înainte de a patra cursă din cadrul raliului Dakar 2010, sibianul Martin Freinademetz, a înregistrat timpul total de 11 ore, 6 minute şi 45 de secunde, şi se afla la 2 ore, 12 minute şi 41 de secunde distanţă de francezul Cyril Despres, liderul de la clasa moto (8:54:04). Despres, care a trecut pe primul loc şi în clasamentul general, a fost urmat de portughezii Helder Rodrigues (Yamaha) şi Paulo Goncalves (BMW).


La Quaduri, conducea argentinianul Patronelli (10:53:38), la autoturisme în frunte se afla echipajul din Franţa, Peterhansel - Cottret (09:14:28), iar la camioane lideri după trei etape erau ruşii Chagin, Savostin, Nikolaev (10:37:47). Raliul Dakar 2010 continuă astăzi cu cea de a patra etapă, cursa Fiambala - Copiaco, care are o lungime de 394 km, cu o specială de 203 km şi o etapă de legătură de 32 km.

Sursa: Infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav