Galop de sanatate pentru baschetbalistii medieseni in confruntarea cu gladiatorii E-mail
galop de sanatate În condiţiile în care “sportul-rege” se află încă în vacanţă, toţi ochii rămân aţintiţi asupra altor discipline sportive. Iar baschetul este una dintre ele, mai ales că judeţul Sibiu este reprezentat de două echipe în eşalonul de elită al baschetului masculin. Sezonul acesta pare, de departe, a fi al Mediaşului, sibienii având evoluţii oscilante şi contradictorii.

Astfel, în “intermediara” de miercuri seara, în timp ce CSU Atlassib Sibiu a cedat în mod surprinzător la Tg. Jiu în compania Energiei Rovinari (scor 84-80 pentru gazde), gaziştii s-au jucat efectiv cu nou-promovata Gladiator Cluj-Napoca pe care au învins-o ca şi în tur la o diferenţă de 30 de puncte.

Dacă în tur, la Mediaş, scorul fusese 103-72, miercuri “alb-negri” au câştigat cu “doar” 92-62. Elevii antrenaţi de “cuplul” Soce-Teleabă nu au avut niciun fel de emoţii în etapa cu numărul 18, ei impunându-se în trei dintre cele patru sferturi ale partidei cu clujenii, cu scorul de 19-9, 26-17 şi respectiv 25-12. Gazdele au câştigat la diferenţă de un coş (scor 24-22) doar sfertul al treilea. Medieşenii au fost cei care au punctat primii prin Phelps, ajungând apoi până la scorul de 13-4 şi încheind primul sfert la o diferenţă de 10 puncte. În sfertul al doilea medieşenii au acţionat ca un tăvălug şi conduceau cu două minute înainte de pauza mare (când scorul arăta 26-45) la o diferenţă dublă faţă de adversar:18-35! Ceva mai echilibrat a fost doar sfertul trei, pentru ca în ultimul gaziştii să se dezlănţuie din nou, păstrând aproape constantă diferenţa de 10 coşuri, ajunsă în final chiar la 15.

Pentru medieşeni au punctat: Zigeranovic (16 p.), Phelps (15 p.), Dumitrescu şi Nicoară (câte 14 p.), Howell (11 p). Mitchell (10 p.), Dehelean (6 p.), Pavlovic (4 p.) şi Jucan (2 p.). În contul gazdelor au înscris: Freeman (19 p.), Bishop (14 p.), Dawson (9 p.), Crăciun (8 p.), Levine şi Roschnafski (câte 5 p.), Racoviţan (2 p.)

Şi încă o veste bună pentru fanii medieşeni: la insisţentele preşedintelui FRB, Carmen Tocala, Gaz Metan Mediaş a fost reprimită, miercuri, în Liga Balcanică Eurohold din care fusese exclusă pentru folosirea în ultimele două meciuri disputate in cadrul competiţiei mai mult de 3 jucători non-europeni.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav