Gaz Metan Medias nu mai vrea jucatori straini in lot E-mail
gaz metan medias nu mai vrea jucatori straini Gaz Metan Mediaş a avut programată reunirea lotului chiar în ziua de Sf. Ioan Botezătorul, începând cu ora 14, prilej cu care antrenorul Cristian Pustai a declarat că “politica actuală a clubului este de a nu mai înregimenta jucători străini în lot. Mizăm doar pe jucători autohtoni, tineri de perspectivă pe care să îi rodăm la echipa a doua.

În momentul de faţă suntem în tratative cu mai mulţi jucători liberi de contract şi cu siguranţă în câteva zile vom transfera trei nume de rezonanţă din fotbalul românesc, pentru că în primul rând avem nevoie de un vârf de atac”. Deocamdată singurele noutăţi din lotul medieşean sunt Alin Liţu (ex-Steaua) şi Mihai Felecan (“U” Cluj-Napoca). La prima şedinţă de pregătire au lipsit “căpitanul” Cristian Todea, brazilienii Eric şi Fenny, georgianul Akaki, precum şi sârbii Markovic şi Marovic care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.

“Tehnicianul” alb-negrilor” a menţionat că echipa gazistă se va pregăti la Mediaş până în 23 ianuarie, urmând ca de a doua zi lotul să se deplaseze în Antalya, pentru o pregătire centralizată de două săptămâni. “Până miercurea viitoare dorim ca lotul să fie în bună măsură conturat în sensul de a ne edifica măcar asupra jucătorilor la care vom renunţa”, a încheiat “profesorul”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav