Gazistii au debutat cu stangul in semifinalele Final Four E-mail
debut cu stanga Prima partidă din totalul celor cinci care va decide echipa calificată în ultimul act al Final Four la baschet masculin, a coincis cu primul eşec al trupei pregătite de Bruno Soce, pe teren propriu în actualul turneu play-off.

Emoţiile inerente calificării istorice a medieşenilor în acest act al competiţiei precum şi accidentările lui Mitchell şi Phelps au cântărit decisiv, miercuri, în faţa mult mai experiementaţilor adversari, Asesoft Ploieşti. Oaspeţii au început mult mai bine meciul şi au încheiat primul parţial la o diferenţă de şapte puncte, scor 26-19. Medieşenilor le-a fost aproape imposibil să mai remonteze handicapul şi chiar dacă au terminat la egalitate cel de-al doilea sfert (21-21), au intrat la pauza mare, cu acelaşi pasiv de şapte puncte: 40-47.

Gaziştii au pierdut şi ultimele două sferturi la diferenţă de unul, respectiv două coşuri, meciul fiind câştigat finalmente de campioana „en-titre” cu scorul de 96-83. MVP-ul partidei a fost ploieşteanul Hargrove, autor a 36 de puncte. Pentru gazişti au înscris Howell (24 p.), Dumitrescu şi Nicoară (câte 19 p.), Pavlovic (14 p.), Drăguşin (5 p.) şi Zigeranovic (1 p.), în timp ce pentru oaspeţi au mai punctat Cepulis (22 p.), Burlacu (12 p.), Blidaru (9 p.), Ilic (6 p.), Căruţaşu (5 p.), Griffits (4 p.) şi Szijarto (2 p.). De menţionat că din cauza acumulării a cinci greşeli personale au părăsit mai devreme parchetul, fiind descalificaţi, Drăguşin respectiv Ilic şi Căruţaşu. Cel de-al doilea meci este programat, în seara aceasta, joi, tot la Mediaş, urmând ca în week-end să se desfăşoare „revanşa”, la Ploieşti.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav