Gazistii au revenit in Liga I dupa o luna E-mail
Gazistii au revenit in Liga I Clasaţi pe locul al 15-lea şi retrogradaţi în eşalonul second în urma rezultatelor înregistrate în precedentul sezon, gaziştii antrenaţi de Cristian Pustai au revenit în Liga I după numai patru săptămâni, printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a LPF. Miercuri seara respectivul for a luat în discuţie faptele de corupţie săvârşite de diriguitorii echipei FC Argeş, în frunte cu finanţatorul Cornel Penescu, aşa cum au fost ele reţinute în rechizitoriul DNA şi au hotărât retrogradarea grupării piteştene în Liga a II-a.

În aceste condiţii, locul alb-violeţilor a fost luat de gazişti care vor evolua pentru al doilea an consecutiv în Liga I. Vestea, oarecum previzibilă, a fost primită cu o bucurie nedisimulată dar ponderată de către “alb-negri” aflaţi în cantonament în Ungaria.
Şi totuşi, se pare că “şocul” a fost unul destul de puternic, din moment ce jucătorii nu s-au mai putut concentra în primul “amical” susţinut în compania echipei Kecskemeti (locul al V-lea în prima divizie ungară). Astfel în “buna” tradiţie gazistă, medieşenii au încasat trei goluri în trei minute consecutive, pierzând cu scorul de 3-1 un meci în care deschiseseră scorul prin Bud (min. 15). Antrenorul Cristi Pustai a declarat a doua zi după aflarea veştii că “în sfârşit s-a făcut dreptate, după ce am fost atât de nedreptăţiţi de arbitri, însă greul de abia acum începe. Ne aşteaptă un sezon dificil, cu nouă meciuri pe teren propriu în turul campionatului, însă cu toate echipele puternice din Liga I, între care două înnodate, cu Dinamo şi Unirea Urziceni. Va trebui să demonstrăm că formidabilul retur de campionat făcut sezonul precedent nu a fost unul întâmplător. Omogenitatea va fi însă atu-ul nostru, iar achiziţiile pe care le vom mai face în zilele următoare sper să ne ajute să nu mai încasăm atât de uşor goluri şi mai ales pe finaluri de partidă”, a mai spus tehnicianul medieşean. Trebuie spus că decizia Comisiei de Discplină a LPF nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs, care se va judeca joia viitoare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav