Gazistii dupa puncte la Bistrita cu echipa decimata E-mail
gazistii dupa puncte După o evoluţie demnă de apreciat în partida de marţi seara, cu FC Vaslui, în optimile de finală ale “ Cupei României-Timişoreana”, încheiată însă cu o înfrângere la limită, gaziştii se vor deplasa la Bistriţa, unde luni, de la ora 16 vor susţine partida de campionat din cadrul etapei a XII-a. Se pare însă că meciul din competiţia K.O. a lăsat urme adânci nu doar la nivelul psihicului jucătorilor ci şi din punct de vedere fizic.

Astfel, mai mulţi elevi ai lui Cristi Pustai acuză accidentări iar prezenţa lor în primul unsprezece se află sub semnul incertitudinii. Este vorba de Buchta, Kratochvil, Kubala, Pârvulescu şi Nohai. Tehnicianul “alb-negrilor” a declarat voneri, într-o conferinţă de presă că “bistriţenii, chiar dacă ocupă ultimul loc în clasament par aş fi revenit şi cu toate că vin după o partidă epuizantă, de 120 minute, în Cupa României, în compania Stelei, se constituie într-un adversar redutabil. Evident că mergem după puncte, mai ales că şi noi venim după o partidă foarte bună făcută în compania vasluienilor, în care din păcate nu am reuşit să şi marcăm. Cheia meciului de la Bistriţa stă într-o apărare fără greşeală, într-o posesie superioară a balonului şi într-o eficienţă maximă în ceea ce priveşte finalitatea acţiunile de atac”, a mai spus Cristi Pustai.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav