Gazistii invincibili in amicalele din Antalya E-mail
gazistii invincibili Pentru că, în Turcia, au avut parte de vreo două-trei zile de timp neprielnic pentru pregătire, gaziştii au decis să comprime atât antrenamentele cât şi jocurile de verificare. Aşa se face că elevii pregătiţi de Cristi Pustai au ajuns să dispute, în Antalya şi câte două “amicale” în aceeaşi zi, respectiv unul dimineaţa şi altul după amiaza.

În cele şase meciuri de verificare disputate pe parcursul a cinci zile (de miercuri şi până duminică), “alb-negri” nu au cunoscut înfrângerea, ei obţinând două victorii şi patru rezultate de egalitate. A fost câte un 0-0 cu Neftci Baku (Azerbaidjan) şi Şahtior Doneţk II (liga secundă ucraineană), un 1-1 cu Anzhi Machachkala (prima ligă rusească), prin golul marcat de Silvăşan şi 2-2 cu Kriens (liga a doua din Elveţia), graţie golurilor reuşite de Markovic şi Silvăşan.

Medieşenii au obţinut victorii în compania nemţilor, respectiv 6-1 cu Grunweiss (liga a IV-a din Germania), autorii golurilor fiind Eric (3), Sabou (2) şi Ademovic, precum şi un 3-2 cu Budissa Bautzen (oberliga germană) prin reuşitele lui Eric (2) şi Lup. Deşi staff-ul tehnic anunţa transferul în această iarnă a cel puţin încă doi fotbalişti de calibru cu experienţă în Liga I (în afara lui Alin Liţu), acestea se pare că au căzut definitiv. Singura noutate cu care gaziştii ar putea reveni din Turcia este atacantul grec Vasiliev. Medieşenii se vor întoarce la Mediaş la sfârşitul săptămânii, timp în care aceştia vor mai disputa încă două partide de verificare, marţi şi respectiv joi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav