Gazul metan castiga derbiul si redevine lider E-mail
gaz metan redevine lider Gaz metan Mediaş – CSU Atlassib 91–59

Echipa gazistă s-a impus categoric în derbiul cu CSU Atlassib, disputat aseară, la Mediaş, într-un meci restant din etapa a X-a. Zigeranovic a deschis scorul, apoi Haiduc a adus CSU-ul pentru prima dată în avantaj, cu o aruncare de la distanţă (3-2). Gazul metan a preluat din nou iniţiativa pe tabelă (9-3, apoi 11-6).

Sibienii s-au apropiat, la un moment dat, la o jumătate de coş (11-10). Gazdele au condus pe tabelă tot restul sfertului întâi, unul pe care l-au câştigat cu 23-17. Medieşenii au continuat să aibă iniţiativa şi în cel de-al doilea sfert. La un moment dar, CSU s-a apropait la două coşuri (30-26), dar "îndrăzneala" le-a fost taxată imediat, cu două "treiţe". Gazul metan a avut, la un moment dat, şi 14 puncte avans (45-31), iar prima repriză s-a încheiat cu scorul de 45-33.

Gazul metan s-a ţinut bine şi în sfertul 3, spre finalul acestuia având un avantaj de aproape 20 de puncte (60-41). S-a încheiat 60-43, medieşenii scăpând aproape în învingători. Trecurseră două minute şi jumătate din sfertul 4 şi lucrurle erau clarificate, Gazul metan conducând cu 70-47. Diferenţa pe tabelă a continuat să crească, jucătorii lui Bruno Soce impunându-se, în cele din urmă, cu 91-59.

În urma acestui rezultat, Gazul metan urcă din nou în fotoliul d elider, cu 25 d epuncte, cu unul mai mult decât "U" Mobitelco şi CSU Asesoft. Au marcat: Howell 20, Mitchell 17, Zigeranovic 11, Jucan 9, T. Dumitrescu 9, Phelps 9, Nicoară 8, Raymer 8, respectiv Smith 20, Haiduc 13, Johnson 9, Roberson 8, Brown 5 şi Calvin 4.

Explicaţie foto: La fel ca şi la Craiova, weekendul trecut, Gazul metan s-a impus lejer aseară, cu CSU.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav