Gazul metan pierde la Tg Mures si coboara pe 3 E-mail
gazul metan pierde Baschetbaliştii medieşeni au pierdut la o diferenţă de 12 puncte la Tg. Mureş, rezultat în urma căruia au părăsit fotoliul de lider, în care s–a înscăunat "U" Mobitelco.

Gaziştii s-au împiedicat în ultima etapă şi nu mai iernează în fotoliul de lider, aşa cum era de aşteptat. Toamna extrem de încărcată, în care au luptat pe trei fronturi, campionat, Cupa României şi Liga Balcanică, şi-a spus cuvântul în cazul jucătorilor lui Bruno Soce în chiar ultima etapă a turului, în care au pierdut surprinzător, pe terenul unei echipe din subsolul clasamentului. Weekendul trecut, medieşenii au pierdut la o diferenţă de 12 puncte la Tg. Mureş, aceasta fiind cea de-a doua înfrângere a lor în acest sezon. În urma acestui rezultat, Gazul metan a ajuns pe locul 3, la egalitate de puncte cu noul lider, "U" Mobitelco, şi cu ocupanta locului 2, CSU Asesoft.

La Tg. Mureş, gaziştii lui Bruno Soce au reuşit să câştige primul sfert cu 23-20. Gazdele au întors rezultatul în cea de-a doua perioadă, una câştigată cu 30-17. la jumătatea întâlnirii, BC Mureş Tg. Mureş avea 50-40. Târgmureşenii au cştigat şi sfertul 3, cu 22-17, astfel că era greu de crezut că gaziştii vor reuşi să mai întoarcă rezultatul, în ultimele 10 minute. Sfertul 4 a fost câştigat de Gaz metan, cu 20-17, dar gruparea din Tg. Mureş s-a impus, per total, cu 89-77.

Pentru echipa medieşeană au marcat Mitchell 17 (1x3), Howell 15 (2x3), Nicoară 13, T. Dumitrescu 11 (2x3), Jeanty 9 (1x3), Zigeranovic 8 şi Raymer 4. Returul ediţiei 2009/2010 debutează pe 16 ianuarie, când Gazul metan va întâlni gruparea CSU Cuadripol Braşov, penultima clasată, în deplasare.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav