Gazul se plateste la o noua banca E-mail
plati gaz la banca transilvania Facturile de gaz pot fi achitate acum şi la agenţiile Băncii Transilvania. Acestea nu se mai plătesc la caseriile E.On Gaz de la mijlocul anului 2009, astfel că sibienii au la dispoziţie „roboţelul” de paypoint din mai multe instituţii bancare, cum este BRD, ING şi Creditcoop.

Alături de BRD, ING şi Creditcoop, Banca Transilvania devine cea de-a patra bancă prin intermediul căreia se pot plăti în numerar facturile de gaze naturale şi facturile altor servicii de prestare. Frank Hajdinjak, directorul General al E.On România a făcut câteva precizări legate de acest nou program introdus de firma sa pe piaţa de plăţi din ţara noastră. „Implementarea acestui nou canal de încasare a derivat din strategia de focalizare a companiilor E.On de furnizare şi distribuţie de gaze naturale asupra nevoilor clienţilor.

Reuşim astfel să punem la dispoziţia acestora un portofoliu variat de mijloace de plată a facturilor, alternative la plata prin casieriile companiilor. Optând pentru utilizarea acestor canale de plată simple şi eficiente, clienţii noştri pot salva din timpul alocat plăţii facturilor de gaze naturale şi servicii. Totodată, ne propunem să continuăm anul aceasta diversificarea canalelor de plată a facturilor”.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav