Geoana are numai cuvinte de lauda pentru Sibiu si Iohannis E-mail
geoana are cuvinte de lauda Sibiul este “cea mai bună propagandă externă pe care a avut-o România în ultimii ani”, iar Iohannis este “unul din cei mai respectaţi şi destoinici oameni politici din ţară”, acestea sunt cuvintele lui Mircea Geoană, preşedintele Senatului şi al partidului social democrat.

Sosit într-o vizită prin judeţul Sibiu, împreună cu un grup de senatori PSD, Mircea Geoană a avut numai cuvinte de laudă la adresa Sibiului şi a edilului şef, cu care a avut o întrevedere la primărie. “Este o ocazie bună, împreună cu colegii din teritoriu, de a vedea ce se întâmplă acolo, şi, acum, că se apropie alegerile, e o idee bună să fiţi şi văzuţi.

Cred este o combinatie între cele două intenţii”, a declarat Klaus Iohannis, la începutul întâlnirii. Acesta a adăugat că Sibiul stă bine din punct de vedere turistic, deşi nu atât de bine ca în 2007. Este una din ţintele preferate ale turiştilor români şi străini, lucru de care s-a convins singur, în concediu. Primarul Sibiului a explicat că a fost într-o excursie, într-o zonă foarte mediatizată a României, unde nu a întâlnit, însă, nicio maşină cu număr străin şi foarte puţine din alte judeţ. “Concluzia a fost că la Sibiu e destul de bine.”

La rândul său, Mircea Geoană a întărit spusele primarului. “Venim aici şi pentru că simţim că în Sibiu şi în această zonă există un potenţial excepţional, care doar parţial a fost pus în valoare de CCE 2007, program pe care l-aţi coordonat în manieră ireproşabilă. Sibiul este printre puţinele locuri din România care are recunoaştere internaţională. Ambiţia noastră e să fructificăm la maximum această şansă imensă.”

2004 şters cu buretele

“Despărţirea” din 2004, când primarul a ţinut cu PD-L la alegeri, iar un viceprimar PSD a fost demis, este deja uitată de cei doi. Ba mai mult, se întrevede ceva mai mult. "Avem în faţă un om care prin echilibru şi simţ gospodăresc a demonstrat că se pot face lucruri deosebite în România", a declarat Geoană despre Iohannis, adăugând că îşi doreşte astfel de parteneri.

“A fost un exerciţiu bilateral nereuşit, de campanie electorală, şi amândoi am trecut cu bine, zic eu, peste acel moment. Este destul de îndepărtat în timp şi în cariera politică, ca să nu rămână de un punct de referinţă”, a declarat Iohannis despre anul 2004. Întrebat dacă va vota, acum, cu Geoană, primarul a răspuns că nu va mai vota, oricum, cu Stolojan.

Plimbare prin judeţ

Mircea Geoană a avut, marţi, o agendă plină în judeţul Sibiu. Înainte de întâlnirea cu Iohannis, acesta a trecut prin Ocna Sibiului, Loamneş şi Slimnic, unde a avut întrevederi cu primarii, apoi cu episcopul Andrei Făgărăşanu. Seara, programul cuprinde vizite în Tilişca şi Tălmaciu. Miercuri dimineaţă, preşedintele Senatului va merge la Mediaş, la sediul PSD, şi la Transgaz, urmând apoi vizite la Blăjel, Biertan, Moşna, Bârghiş, Alţâna şi Micăsasa.

“Am fost şi la Ocna Sibiului şi în foarte multe comune. Sibiul este un loc special şi cei care doresc să aibă sprijin electoral, dar şi mai mult de atât, să aibă sprijin real, de relansare, de reconstrucţie, de încredere, trebuie să treacă în mod obligatoriu prin Sibiu. Ceea ce am făcut noi azi, e un semn de recunoaştere şi de respect pentru Sibiu”, a declarat Mircea Geoană.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav