Ghiseu special pentru depunerea declaratiilor privind drepturile de autor E-mail
ghiseu specialVestea că sibienii trebuie să depună declaraţiile privind obţinerea de venituri din drepturi de autor în termen de câteva zile a creat panică printre sibieni. Sute de persoane au stat miercuri, 25 august, la cozi, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi Casa Judeţeană de Pensii (CJP) pentru depunerea actelor.

La AJOFM Sibiu, a fost organizat un ghişeu special pentru preluarea declaraţiilor, la care au lucrat câte trei persoane pe tură. Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat miercuri că nu vor fi acordate penalizări pentru persoanele care nu reuşesc să depună declaraţiile la timp, acestea putând fi depuse până la sfârşitul săptămânii, potrivit Mediafax.

Sute de sibieni au stat la cozi pentru depunerea declaraţiilor privind drepturile de autor până miercuri, 25 august, aşa cum cerea legea, la AJOFM, CJAS şi CJP. La agenţia pentru şomaj, spre exemplu, în ultimele trei zile, au fost peste 600 de persoane. "Depunerea a început de luni, însă cei mai mulţi dintre ei au venit astăzi (n.r. miercuri, 25 august)", a declarat din partea agenţiei judeţene, purtătorul de cuvânt, Ovidiu Ogrean. Aici sibienii s-au aşezat la coadă la un ghişeu organizat special pentru preluarea actelor. "S-a organizat un ghişeu special, în sala de primire a şomerilor. Trei persoane au lucrat pe fiecare tură pentru preluarea tuturor declaraţiilor", a explicat acesta.

Oamenii sunt nemulţumiţi de decizia autorităţilor de acordare a unui timp atât de scurt pentru depunerea declaraţiilor pe venit. „Nu mi se pare corect că ni s-a dat aşa timp scurt pentru a ne depune declaraţiile de venit. Îşi bat joc de noi. Trebuie să stăm ore întregi la coadă pentru că lucrătorii pur şi simplu nu fac faţă numărului mare de solicitanţi", a declarat una dintre persoanele care stătea la coadă, la AJOFM.

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat miercuri, potrivit Mediafax, că persoanele care nu reuşesc să depună la timp declaraţiile nu vor fi penalizate, aceste documente putând fi depuse în toată această săptămână, iar neconcordanţele care se pot ivi pot fi refăcute.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav