Gimnastica dans drumetii pentru varstnici E-mail
club pentru cei varstnici Persoanele vârstnice din Sibiu vor avea, de luna viitoare, un „club” al lor, intitulat „Zona de mişcare”. După cum îi este şi numele, aici nu se va sta la şuetă. Persoanele de vârsta a treia vor putea face gimnastică de întreţinere, drumeţii, dansuri şi alte activităţi plăcute, pentru a-şi menţine un tonus activ, sub coordonarea unor voluntari ai asociaţiei Colors, iniţiatoarea programului. Clubul va fi deschis din 12 aprilie, de două ori pe săptămână, marţea şi joia, între orele 10-12, la Casa de Cultură a Studenţilor (sala de la parter).

„Zona de mişcare” se adresează persoanelor peste 55 de ani, fără contraindicaţii majore la efort fizic şi interesate să iasă din rutina zilnică. Pentru înscriere se completează un formular tip şi se ataşează o copie după cartea de identitate şi o adeverinţă de la doctorul de familie, care să ateste că persoana este aptă pentru gimnastică de întreţinere.

„Zona de miscare îşi propune să scoată din casă un număr cât mai mare de vârstnici, care au astfel un spaţiu în care se pot mişca organizat şi pot socializa. Toate activităţile proiectului sunt gratuite”, a declarat Claudia Popa, preşedintele Asociatiei Colors.

Pentru înscrieri, contactaţi coordonatorul pe Sibiu, Elena Dănilă, la numărul de teledon 0755.639.363.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav