Gradinita noua in cartierul Strand E-mail
Gradinita noua Strand Cartierul Ştrand va avea o nouă grădiniţă de stat, la care se vor putea înscrie 120 de copii. Momentan, construcţia a fost ridicată până la etajul I, urmând acum lucrările la acoperiş. Viitoarea grădiniţă este formată din demisol parţial, parter şi un etaj. Lucrările sunt executate de societatea CON-A SA, în baza unui contract atribuit prin licitaţie publică, în valoare de aproape patru milioane lei. Construcţia acestei noi grădiniţe este realizată prin fonduri de la stat, primite în anii 2007 şi 2008.

Investiţii noi

Anul acesta, prin hotărârea 655/2009, guvernul a aprobat finanţarea pentru mai multe obiective de investiţii din infrastructura educaţională a judeţului Sibiu. Pentru patru obiective noi, au fost repartizaţi bani de la bugetul de stat către bugetele locale, prin intermediul inspectoratului școlar județean. În acest caz sunt şcolile din Alămor, Gura Râului, Rusciori şi Şeica Mare. În 2009, Şcoala cu clasele I-VIII din Alămor a primit 67.000 lei, Şcoala cu clasele I-VIII ”Aurel Decei” din Gura Râului a primit 70.000 lei, alţi 60.000 de lei s-au dus pentru şcoala şi grădiniţa din Rusciori şi 34.000 lei pentru grădiniţa din comuna Şeica Mare.

Alte şcoli au primit, tot prin HG 655, finanţări de la bugetul Ministerului Educației, prin intermediul inspectoratului. 133.000 lei au ajuns la Grădiniţa Prichindel, din comuna Micăsasa. 102.000 lei au fost repartizaţi pentru grădiniţa din Ocna Sibiului, 111.000 lei pentru grădiniţa din Tălmaciu, 100.000 lei şcoala cu clasele I-VIII din Şura Mare, 700.000 lei pentru şcoala cu clasele I-VIII din satul Curciu şi 70.000 lei pentru şcoala cu clasele I-VIII din Cristian.

Totodată, Ministerul Educației, prin inspectoratul şcolar, a încheiat angajamente legale pentru lucrări de investiții la alte 11 obiective. Tot la grădiniţa Prichindel din Micăsasa vor ajunge 100.000 lei, 135.000 lei la Şcoala de Arte și Meserii "ST. L. Roth" din Moşna, 50.000 lei la grădiniţa din Ocna Sibiului, 150.000 lei la grădinița din Vurpăr. Pentru Grădinița din Nocrich au fost repartizaţi 80.000 lei, pentru şcoala cu clasele I-VIII din Şura Mare 150.000 lei, aceeaşi sumă pentru Şcoala cu clasele I-VIII din Laslea, 145.000 lei şcoala cu clasele I-VIII ”Aurel Decei” din Gura Râului, 120.000 lei pentru Şcoala şi Grădiniţa din Rusciori, 118.000 lei pentru Şcoala cu clasele I-VIII nr. 13 din Sibiu şi 140.000 lei pentru şcoala cu clasele I-VIII din comuna Cristian.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav