Greva japoneza la Garda de Mediu E-mail
Copiii incep saptamana cu bineComisarii Gărzii de Mediu Sibiu se vor afla luni, 1 iunie, în grevă japoneză, începând cu ora 8. Membrii ai sindicatului Sed Lex, aceştia vor protesta pentru revendicări privind salarizarea şi condiţiile de muncă.

 

Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea unei greve de tip japonez în prima zi a lunii iunie pentru alocarea de resurse pentru a putea creea noua lege a salarizării în sistemul bugetar şi pentru a compensa financiar incompatibilităţile la care sunt supuşi angajaţii din administraţie. De asemenea, reprezentanţii agenţiilor de mediu din toate judeţele ţătii cer protecţie suplimentară a salariaţilor împotriva factorilor de risc la care sunt supuşi prin exercitarea atribuţiilor de mediu, un spor de dispozitiv în valoare de 10 la sută pentru personalul care execută serviciul de permanenţă şi distribuirea unui număr suficient de ore de odihnă.

“La acţiuni vor participa toţi salariaţii Gărzii Naţioanle de Mediu, la nivel central şi judeţean. Pe perioada acţiunilor de protest nu vor mai participa la acţiuni de aplicarea legii la nivelul protecţiei mediului”, informează preşedintele Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu, Valentin Neagoe, printr-un comunicat de presă.

Membrii sindicatului anunţă declanşarea unei greve de avertisment în data de 15 iunie şi a unei greve generale pe 22 iunie.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav