Greva la Casa de pensii E-mail
greva casa de pensii 120 de angajaţi ai Casei de Pensii a judeţului Sibiu şi ai Agenţiei Judetene pentru Prestaţii Sociale s-au strâns luni, 31 mai, în faţa sediului instituţiei de pe Calea Dumbrăvii, pentru a protesta împotriva reducerii salariilor bugetarilor cu 25 la sută. Astfel de acţiuni au avut loc şi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) şi la sediul Casei de Pensii din Mediaş, potrivit liderului de sindicat.

Angajaţii Casei Judeţene de Pensii Sibiu, alături de cei ai Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale, s-au aflat luni, 31 mai, în grevă de solidaritate de o zi. Aceştia s-au strâns, în jurul orei 9 dimineaţa, în faţa sediului instituţiei de pe Calea Dumbrăvii, pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvern. “Am refuzat să ieşim la ghişeu, în această dimineaţă. Dacă reprezentanţii inastituţiei folosesc alte persoane pentru ghişee, e problema lor”, a declarat liderul de sindicat prezent la faţa locului, Pădurean Aurelia.

Angajaţii celor două instituţii sunt nemulţumiţi de reducerile salariilor şi spun că reducerile de salarii nu ar trebui să se aplice. “Pentru noi, reducerea de 25 la sută înseamnă sărăcie lucie. Salariul meu brut este de 1.300 de lei, din care îmi sunt reţinute impozitele. Cu ce rămân în mână? Domnii guvernanţi să facă un schimb cu noi să vedem cum vor putea trăi. Noi vom putea trăi din salariile lor reduse, dar ei ce vor face? Sunt persoane angajate care au studii medii. Ei ce vor face după reduceri?”, a spus T. Doina, una dintre angajatele Casei de Pensii.

În grevă au fost şi angajaţii AJOFM Sibiu şi cei de la Casa de Pensii din municipiul Mediaş, potrivit Aureliei Pădurean.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav