Grupul retinut pentru fraude informatice ramane in arest E-mail
Grup retinut Cele şase persoane din Vâlcea şi Sibiu, suspectate de fraude prin intermediul internetului, reţinute zilele trecute, vor rămâne în arest preventiv încă 29 de zile, ca urmare a deciziei Curţii de Apel Alba Iulia.

Reursul celor şase învinuiţi a fost judecat luni, 3 august, de procurorii Curţii de Apel din Alba Iulia. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cosmin Muntean, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile inculpaţilor astfel încât aceştia vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv. „Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă iar considerentele care au stat la baza acestei hotărâri vor putea fi făcute publice de îndată ce decizia va fi motivată”, mai spune acesta.

Au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor şase persoane reţinute, iar pentru alte două persoane au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile, în lipsă. Inculpaţii domiciliaţi în judeţele Vâlcea, Olt şi Sibiu sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, fraudă informatică în formă continuă şi înşelăciune în convenţii.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav