Gusterita are gata 90 la suta din canalizare E-mail
Canalizare Gusterita Lucrările de introducere a canalizării în cartierul Guşteriţa au ajuns aproape de final. Totodată, în Turnişor, reparaţiile la strada Bielz merg într-un ritm destul de lent.

Sistem Yapi a introdus în proporţie de 90 la sută canalizarea în cartierul Guşteriţa. Prezent pe şantier, primarul Klaus Iohannis a dispus refacerea suprafeţei carosabile pe strada Podului, cât şi curăţarea rigolelor de scurgere a apei pluviale. Societatea DPC a început, la sfârşitul săptămânii trecute, această acţiune. Stratul de binder a fost deja aşternut pe toată lungimea străzii, de aproape 1.600 metri.

În prezent, echipele lucrează la aducerea la cotă a căminelor de vizitare. „Am dispus să se execute aceste lucrări pentru a crea condiţii de trafic mai bune în zonă. Strada Podului este una destul de tranzitată. În paralel, echipele de lucru ale DPC lucrează pe strada Treboniu Laurian, unde lucrările sunt mult mai ample. Pe această stradă va fi frezat asfaltul existent şi va fi aşternut un nou strat de binder şi de uzură. De asemenea, vor fi înlocuite bordurile şi reabilitate trotuarele. Chiar dacă nu sunt foarte ample, lucrările de pe strada Podului şi Treboniu Laurian sunt foarte importante pentru locuitorii din zonă”, a declarat Klaus Iohannis.

Primarul a mers, în această săptămână, pe şantierul deschis pe strada E. A. Bielz. Aici nu vor mai exista reţele aeriene. Momentan, echipele de lucru ale constructorului introduc cablajele de telefonie, tv şi internet în subteran, la fel şi deţinătorul reţelei de electricitate. „Cu toate că lucrările se mişcă mai încet pe această stradă, consider că lucrarea suplimentară apărută, aceea de coborâre a cablurilor electrice în subteran, este una foarte importantă.
În felul acesta strada va fi modernizată şi vom evita viitoare intervenţii în asfaltul proaspăt aşternut”, a explicat Iohannis. SC Comtram SA, antreprenorul general al lucrării, va începe, până la sfârşitul lunii, să monteze noile borduri şi să aştearnă straturile rutiere. „Înţeleg că sibienii îşi doresc ca aceste lucrări să fie făcute foarte repede, dar din motive tehnice nu poate fi aşa. Îi asigur, în schimb, că ele vor fi făcute şi că la final vor fi mulţumiţi”, a declarat primarul, joi, într-o conferinţă de presă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav